Soc

Äntligen har jag fått plats på en "riktig" avdelning. Det verkar väldigt lugnt här. Personalen (som jobbat hittills) har varit toppen. Kaffe, the och frukt står framme. Mysig inredning och sköna sängar med riktiga täcken!! Och, det bästa av allt. Man får göra sin egen macka till frukost och kvällsfika! På akutmottagningen gjorde personalen allt åt en. 
Så skönt! Så trött, därför är jag extremt tacksam över de sköna sängar! Har varit inlåst sedan i tisdag utan någon som helst möjlighet till frisk luft, här har jag en egen balkong! -såklart med galler, men jag kan åtminstone få andas frisk luft emellanåt.

Soc ringde mig idag. Det är så konstigt... Hade jag brutit ett ben, varit med i en bilolycka eller vad som helst så hade dom antagligen inte agerat alls. Men nu så blir det fart på dom. Barnen bor med min fru. Vi har varit sambos i 6 1/2 år, så lilltjejen på 8 år minns inget annat. Ändå agerar soc och ska ha samtal med mig och pappan, som dom bara bor med två helger av tre. 
Mitt vettiga jag tänker att det är bra att soc går in, det finns ju faktiskt barn som far illa. Men den rädda delen ser bara hur barnen skall tas ifrån mig. Att jag är otillräcklig som förälder.
Vem gör alla läxor med barnen?
Vem engagerar sig i alla aktiviteter?
Vem står och vänder hamburgare på sonens fotbollscuper?
Vem läser, pussar och ser till att barnen kommer i säng i tid?
Vem masserar växtvärkande ben?
Osv....
Jo. Jag! Pappan deltar aldrig i sådant. Han har aldrig visat intresse eller vilja att delta i utvecklingssamtal, föräldrarmöten eller liknande.

Nej... Nu tror jag att jag gick igång lite väl hårt. Men det är ju så att när det kommer till barnen blir man som en tiger. Det är ju förbövelen för deras skull jag ligger här där jag är! Jag vill ju överleva för deras skull! Annars hade jag ju inte haft någon anledning att kämpa.

Älskade barn! Ni är mitt allt! ❤️❤️

Slutenvårdsväntan

Träffade läkaren idag. Och det togs beslut om att jag skall läggas in på slutenvård istället för alutavdelningen. Problemet är bara att det inte finns några platser just nu... Oväntat?! Knappast... 😖
Stressnivån ökade betydligt när jag dock veta att soc blivit kontaktade efter mitt lilla tilltag som slutade med Ambulansfärd tidigare i veckan. Hade missat samtal från dom, men dom hade ringt upp min fru. Antar att dom försöker nå mig imorgon igen.... Tänkte skriva ut mig på direkten när jag hörde det. Panik! Tänk om dom tar barnen ifrån mig.....
Men jag ser ingen anledning till det egentligen. Barnen mår jättebra. Jag involverar mig i deras skola och aktiviteter. Hoppas det bara är rutin från soc att höra av sig när en förälder gör sådana misstag som jag gjorde. 
Hatar Impulsivitet!!!!!!!!!