Sömn

Så trött.
Har räknat timmarna tills jag får gå och lägga mig igen.
Äntligen i sängen igen!
Redan ångest över att behöva kliva upp imorgon bitti....

USA

Ska åka till USA på kurs. Gospel. Har sett fram emot denna resa i över två år, då jag var anmäld första gången. Psyksjukhusvistelse satte tyvärr käppar i hjulet för mig den gången. Men nu är det äntligen dags igen!! Som jag har längtat.
Sätter mig och skall fylla i formuläret för inresa till USA, och blir NEKAD inresa!!?? WHAT!!!!???? Är det för att dom kan se att jag har psykisk ohälsa ? Fattar ingenting! Ångesten slår som en fet smäll rakt i ansiktet….
Försöker ansöka om visum istället. Men det är jättekrångligt och allt är på engelska och jag fattar ingenting. Känner mig helt dum i hela huvudet. Lägger ner.
Det blir väl ingen resa denna gång heller. 17 000 kr kastade i sjön…

FAN!

Nu har jag sjuk ångest och stresspåslag.
Varför kan jag inte ens klara av att fylla i ett formulär.

Tillbaka

Ja nu har det varit tyst en bra stund. Ingen inspiration eller ork eller för den delen lust att skriva. Många tankar kring varför jag skall skriva. -vem är intresserad av mig typ.
Hur som helst, nu skriver jag, oavsett om någon vill läsa eller inte.
Har varit ganska jobbiga dagar. Först var jag sjuk (igen) med feber och allmänt slem 😷. Och i onsdags begravde vi min farmor. Ganska märklig situation... Känner liksom ingen på den sidan släkten. Pratar ju knappt med pappa.
Begravningen i sig var väl fin, men kaffet efter var helt skumt. Stelt och opersonligt. Åkte därifrån så fort vi kunde. När vi väl kom hem gick luften ut mig totalt. Låg i två dagar med världens ångest och dåliga humör. Tänker att det inte var värt det att åka på begravningen. Hade lika gärna kunnat tända ett ljus hemma i lugn och ro.

Idag har jag jobbat. -om man nu kan kalla det för jobb... Sjöng ett program på 30 min x 2 på en loppis vi hade på jobbet. Väldigt lättjobbat om man säger så.
Imorgon blir det desto mer intensivt. Först skall jag spela på högmässan, sen ett dop och till sist avsluta med sinnesrogudtjänst på kvällen.
Men det är i morgon det... Nu skall Jag fortsätta njuta av mitt bad och ett glas rött 😊