Arbetsför

Ja... Då har jag nu börjat jobba. 50 %. Kul första dagen. Jätteroligt att träffa kollegorna igen. Blev välkomnad med stora famnen både från höger och vänster! Det känns bra. 
Men så dag två... Trött som en sten. Fy farao säger jag bara. Tvingade mig upp. Åkte och "jobbade". Började med fina givande samtal i 1 1/2 timme (inte så mycket jobb gjort). Sen åkte jag och var sångtant på öppna förskolans musikstund. -inte så ansträngande... Men, att sitta och vara social med dessa föräldrar efteråt....! Fy farao vad det tar på krafterna. Det där är inte min grej! Barnen går ju bra, bara att skramla med lite leksaker så är dom nöjda, men att föra ett vettigt samtal med en annan vuxen. -det klarar jag bara inte! Min sociala fobi bara skriker - hjälp! Fly!

Eftermiddagen spenderades i soffan. Intag av en stesolid, sen sov jag en timme innan jag masade mig upp för att fixa ngn slags ok middag till barnen. 
Ibland bara orkar man inte. 

Idag sitter jag åter på kontoret. Trött som satan! Vill inte vara här! Vill ligga hemma under filten. 
Bara bit ihop. Tre timmar och tjugo minuter kvar. Sen får jag åka hem.... Slutar kl 12.
Ikväll har jag ridning! Måste ta mig dit! Vet att jag kommer ha ett enormt motstånd för att jag är så himla trött och lider av mina utsättningssymtom. Men jag måste bita ihop och ta mig iväg. Väl inne hos hästarna kommer allt kännas bättre! Det vet jag! 

Kram på er!

Kommentarer:

1 Emma:

Jobbigt att det känns som en så tung start, men det släpper säkert snart! Kram

2 jamiekb4:

Revitalized web project:
http://kelli.w.telrock.org

Kommentera här: